Uus meeskonnaliige Eesti Kaitsetööstuse Liidus

22.03.2021

Back

Eesti Kaitsetööstuse Liidu meeskonnaga liitus teadus- ja arendusnõunikuna Kertu Metsoja, kes asub tegutsema kosmosevaldkonna orbiidil. 

EKTL-is hakkab Kertu koordineerima kosmosevaldkonna tegevusi ja suurendama seeläbi ettevõtete ning erinevate institutsioonide ja asutuste vahelist koostööd, toetama liidu liikmeid teadus- ja arendustegevusi puudutavates küsimustes. Lisaks saab Kertu portfellis olema ka ettevõtete ja nende projektide nõustamine, et osaleda Euroopa Kaitsefondi rahastamise taotlusvoorudes.  

„Eesti teadus- ja arendusmaastikul on kosmosetehnoloogia täna üks kiiremini arenevaid valdkondi. Suur rõõm on näha, et Eesti Kaitsetööstuse Liit on kaasanud selle tohutu potentsiaaliga valdkonna oma portfooliosse ning ootan põnevusega, millistele edulugudele saan hoogu juurde anda,” ütleb värske teadus- ja arendusnõunik Kertu Metsoja.

Eesti Teadusagentuuri poolt loodud arendusnõunike programmi eesmärk on luua erialaliitude ja nende liikmete teadus- ja arendustegevuse ning innovatsioonialase võimekuse ja teadlikkuse tõstmine. 

Eesti Kaitsetööstuse Liit loodi 2009. aasta veebruaris ja koondab tänaseks üle saja ettevõtte, mis hõlmavad kõiki olulisi kaitsetööstuse valdkondi. Liidu eesmärgiks on paremate võimaluste loomine liitu kuuluvate ettevõtete kaitseotstarbeliste teenuste ja toodete turul ning olla strateegiline partner Eesti riigile, et selle kaudu tugevdada Eesti kaitsevõimet ja panustada majanduse arengusse. 

Back

Marketing and Public Relations Assistant

+372 5648 3446