Eesti Kaitsetööstuse Liidu meeskond laienes

27.07.2020

Back

Täna, 27.07.2020, liitus Eesti Kaitsetööstuse Liidu meeskonnaga Kermo Pastarus, kelle eesmärgiks saab olema Kaitsetööstuse Liidu tutvustamine ja edendamine Eestis ning välisriikides.

Kermo peamiseks missiooniks saab olema Kaitsetööstuse Liidu kodulehe ja sotsiaalmeedia voo kavandamine ja haldamine, turundamine ning organisatsioonisisene infohaldus.

“Eesti Kaitsetööstuse Liit peab olema toeks liidu liikmetele igal võimalikul viisil, mida liit suudab pakkuda. Kindlasti on ka meedia ja turundus see valdkond, kus peab tänases väga kiiresti arenevas ühiskonnas suutma hoida pildis ka Eesti kaitsetööstust,“ ütleb värske meedia- ja turundusassistent Kermo Pastarus.

Eesti Kaitsetööstuse Liit loodi 2009. aasta veebruaris ja koondab tänaseks üle saja ettevõtte, mis hõlmavad kõiki olulisi kaitsetööstuse valdkondi. Liidu eesmärgiks on paremate võimaluste loomine liitu kuuluvate ettevõtete kaitseotstarbeliste teenuste ja kaupade turul ning olla strateegiline partner Eesti riigile, et selle kaudu tugevdada Eesti kaitsevõimet ja panustada majanduse arengusse.

Kaitsetööstuse Liit on Eesti Tööandjate Keskliidu liige.

Back

Marketing and Public Relations Assistant

+372 5648 3446